Buna ziua. Sunt profesor la un colegiu, repartizat pe post în urmă ședinței publice de ISJ. Titularul postului este al actualului director de școală. Din momentul în care am ocupat postul, au fost și sunt aduse represalii contra mea de director, sunt hartuita și manifesta abuz de putere în public și în formă continuată, în sensul că eu sa abdic de pe post și sa-l acorde preferențial. Uzează metode de intimidare în mod public și de fata cu toti colegii. Directorul respectiv manifesta un comportament dictatorial care nu face onoare pozitiei sale în raport cu subalternii. Cu onoare și stimă, doresc sa întreb dacă pot cere legal expertiză psihiatrica pentru dansul, tocmai pt. motivele menționate anterior. Va mulțumesc. Cu stimă și consideratie.
Expertiza psihiatrica poate fi dispusa de instanta de judecata cu respectarea prevederilor din CpC.
Dvs. puteti sesiza ISJ in scris, cu nr. de inregistrare/ data fata de comportamentul directorului.
Hartuire morala?
anca_12
Buna seara! Va solicit ajutorul si un supliment de informatii in ceea ce priveste o problema mai ciudata pe care nu stiu cum sa o rezolv in temei legal; am ... (vezi toată discuția)