avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasat pe post rezervat ca profesor la scoala.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasat pe post rezervat ca profesor la scoala.

Buna ziua. In urma sedintei publice de repartizare posturi de profesori, am castigat dreptul sa ocup un post la un colegiu , pe un post rezervat de catre actualul director de scoala. Ca urmare , stricandu-i socotelile , in sensul ca el vroia acele ore ale postului sau de titular , sa le repartizeze preferential , dar am aparut eu pe firmament. De atunci el continua sistematic si continuu , sa ma discrediteze , sa ma calomnieze in public , in sensul ca eu sa cedez presiunilor lui si sa abdic de pe post. Ce pot sa fac legal ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: victor1906 , utilizator 16:53, 18 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi acest articol:
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...
Cum pot sa ma apar ca salariat contra abuzurilor de serviciu ?

Cornel Vasile a scris:

Cititi acest articol:
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

Multumesc. Cu Stima.
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca victor1906 victor1906 Buna ziua.Sunt profesor detasat in urma sedintei publice la ISJ, pe un post rezervat de actualul director. Ca urmare sunt sistematic si continuu hartuit la ... (vezi toată discuția)
Expertiză psihiatrica victor1906 victor1906 Buna ziua. Sunt profesor la un colegiu, repartizat pe post în urmă ședinței publice de ISJ. Titularul postului este al actualului director de școală. Din ... (vezi toată discuția)
Hărțuire la locul de muncă geo63 geo63 Bună ziua ! Vreau să vă intreb , ce e de făcut , in cazul in care , conducătorul unui departament , işi hărțuieşte in mod repetat colectivul din ... (vezi toată discuția)