avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept proprietate - uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept proprietate - uzucapiune

bunicul meu a decedat in 1960. la masa susscesorala s-au stabilit cote pentru sotia sa si pentru 6 copii. Copii au renuntat in 1961 la dreptul lor (fiind despagubiti) in favoarea mamei, printr-o Declaratie, act facut de mana, fara a se merge la notar. Acum, dupa 60 de ani, am vrut sa fac cadastru, dar cei de la Registrul agricol imi solicita acea Declaratie facuta la notar, desi majoritatea (daca nu toti) cei care au semnat atunci au decedat... ce pot sa fac? ...pot folosi uzucapiunea?
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sergiu/adrian , utilizator 09:14, 6 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sau uzucapiune Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae O mostenitoare care este inscrisa pe un titlu de proprietate are rol deschis la primarie pt un teren si casa existente pe titlu.poseda aceste bunuri de peste ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune apartament rosa_weigand rosa_weigand Mama mea detine in indiviziune cu bunica un apartament. Acolo locuiesc bunica si un unchi. Se poate considera ca timpul pentru ajungere la termenul de ... (vezi toată discuția)
Problema teoretica interesanta privind uzucapiunea si succesiunea Av_Mihaita Av_Mihaita Poate fi invocata uzucapiunea de erezii lui decujus, in beneficiul lui decujus (astfel incat bunul uzucapat sa intre in masa succesorala a acestuia), termenul ... (vezi toată discuția)