avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua, sunt însărcinată si voi naște in Iunie 2019. In Iulie 2018 am absolvit o scoala postliceala. Beneficiez de indemnizație pentru creștere copil ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 7 Noiembrie 2018
Buna dimineata,
De atunci ce statut ati avut, angajata, somera...?
Dar tatal copilului?
Beneficiati numai daca postliceala a fost la zi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creșterea copilului Magda2019 Magda2019 Buna seara! Am aflat cât de curând ca sunt însărcinată și aș vrea să știu dacă pot beneficia de idemnizatia pentru creșterea copilului. In perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație ccc Anamaria271991 Anamaria271991 As dori si eu o informatie .Sunt însărcinată in 6 săptămâni si momentan sunt angajata de 2 luni.In trecut am urmat cursuri de zi la o școală ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alexa.ali Alexa.ali Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în aprilie. În anul 2020 am terminat masterul la zi , pe timpul verii am lucrat iulie, august si in ... (vezi toată discuția)