Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

Marius Zaharia, Avocat
 Marius Zaharia, Avocat 	
			 mavm 
	    	Utilizator

mavm 
	    	Utilizator	    

mariuspetcu82	                   

Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
	                    mariuspetcu82	                   

Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)

gluten	                   

Ce implica si care-i procedura cand un angajat absenteaza nemotivat o zi,de la serviciu ?
Lucreaza 12/24  si nu a venit 12 ore ....
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    gluten	                   

Ce implica si care-i procedura cand un angajat absenteaza nemotivat o zi,de la serviciu ?
Lucreaza 12/24  si nu a venit 12 ore ....
Multumesc! (vezi toată discuția)

ellena	                   

Conform carei legi sint sanctionate absentele nemotivate, ma refer la personalul bugetar/functionari publici? Si cine stabileste la cite absente nemotivate ... (vezi toată discuția)
	                    ellena	                   

Conform carei legi sint sanctionate absentele nemotivate, ma refer la personalul bugetar/functionari publici? Si cine stabileste la cite absente nemotivate ... (vezi toată discuția)