avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobânda legală sau fiscala taxa emisii poluante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobânda legală sau fiscala taxa emisii poluante

Buna ziua. Astăzi tocmai mi-a fost plătită în cont dobânda. Un cuantum foarte mic fata de ce calculasem.
Am mers la ANAF și mi s a spus așa: aveți hotărâre judecătorească de.restituire, unde instanta acorda dobânda.legala. Deci nu va putem calcula dobânda fiscala.
Eu știu că în 2015 așa a.statuta ICCJ prin RIL...Mă.insel? E posibil așa ceva? Sa calculeze la nivelul dobânzii legale? Nu trebuia la nivelul de 0.02. % pe zi întârziere, indiferent de ce scrie in hotărârea?

Alte discuții în legătură

Cum pot afla mod de calcul dobanda taxa auto salajanradu salajanradu Buna ziua ! Cum pot afla cum a calculat ANAF dobanda pe care trebuie sa o primesc, aferentă taxei auto? Am plătit în anul 2012 7700 lei. Am castigat in ... (vezi toată discuția)
Ce dobanda au dreptul sa iau primariile la datorii? isty1981 isty1981 Buna ziua! Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si inflatia la zi pentru drepturi banesti castigate in instanta Lungu Constantin Lungu Constantin Va rog cum se calculeaza actualizarea cu rata inflaţiei precum şi cu dobânda legală la suma respectivă, a drepturilor banesti castigate in instanta ? (vezi toată discuția)