avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte Asociatie de Proprietari

buna ziua,

Daca se schimba Presedintele unei Asociatii de Proprietari, noul Presedinte trebuie sa se prezinte la judecatorie pentru depunerea semnaturii ca el este titular in Asociatie?
Cel mai recent răspuns: andregh , utilizator 15:50, 7 Noiembrie 2018
Nu.
Trebuie sa anunte doar la primarie, conform
Articolul 62
În vederea facilitării comunicării dintre autoritățile administrației publice locale și asociațiile de proprietari, președintele asociației de proprietari este obligat să transmită, în termen de 30 de zile de la data modificării, compartimentelor prevăzute la art. 10 datele de contact actualizate privind președintele, membrii comitetului executiv, membrii comisiei de cenzori sau, după caz, cenzorul și administratorul.

Pentru informare corecta si completa asupra procedurii,studiati disp L nr 196/2018
Pentru informare corecta si completa asupra procedurii,studiati disp L nr 196/2018
multumesc CipM
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
andregh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales in asociatia de proprietari catalin.vancea24 catalin.vancea24 Buna ziua, dupa sedinta statutara in care a fost ales presedintele si comitetul executiv dupa demisia presedintelui si comitetului vechi, noul presedinte si ... (vezi toată discuția)
Am devenit noul preşedinte al unei asociaţii de proprietari. ... Nat13 Nat13 Am devenit noul Preşedinte al unei Asociaţii de Proprietari. Administratora m-a informat că trebuie să notific Primăria de această schimbare. Mă puteţi ... (vezi toată discuția)
Procedura demisie presedinte asociatie proprietari stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Care este procedura demisiei unui presedinte de asociatie proprietari ? Ce trebuie scris, ce trebuie afisat, cui trebuie predat ? Multumesc (vezi toată discuția)