avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am devenit noul Preşedinte al unei Asociaţii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am devenit noul Preşedinte al unei Asociaţii de Proprietari. ...

Am devenit noul Preşedinte al unei Asociaţii de Proprietari. Administratora m-a informat că trebuie să notific Primăria de această schimbare. Mă puteţi ajuta cu un model de cerere?
Cel mai recent răspuns: Nat13 , utilizator 22:05, 26 Iulie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu exista un model...
puneti titlul "instiintare:

subscrisa asociatia XXXX va informeaza ca in urma AG din data de componenta cex este urm
administrarea este asigurata de firma sau persoana
puneti modalitatea de contact nr de telefon +- adresa email

se depune la primarie la departamentul specializat pt asociatii

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-Nu trebuie sa "notificati" primaria
2-Comunicati la primaria teritoriala copie dupa PV adunare generala in care ati fost ales reprezentant legal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ynocentta ce sa faca primaria cu pv-ul?

ART. 62
În vederea facilitării comunicării dintre autoritățile administrației publice locale și asociațiile de
proprietari, președintele asociației de proprietari este obligat să transmită, în termen de 30 de zile
de la data modificării, compartimentelor prevăzute la art. 10 datele de contact actualizate privind
președintele, membrii comitetului executiv, membrii comisiei de cenzori sau, după caz, cenzorul și
administratorul.

Mulțumesc pentru răspunsuri, tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie de proprietari andregh andregh buna ziua, Daca se schimba Presedintele unei Asociatii de Proprietari, noul Presedinte trebuie sa se prezinte la judecatorie pentru depunerea semnaturii ca ... (vezi toată discuția)
Demisii membrii c-ex elevic elevic Buna ziua, In cazul demisiilor a 2 membrii de comitet executiv ,care sunt obligatiile presedintelui ? Convocare AG pentru alegerea altor 2 membrii (sa se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În luna iunie am sunat la distrigaz, sa sesizez ... Neagu Camelia Neagu Camelia Bună ziua! În luna iunie am sunat la Distrigaz, sa sesizez întreruperea gazului de doua zile, după ce am contactat administratorul Asociației de locatari, ... (vezi toată discuția)