avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie notificat ANAF daca fac majorare de capital ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie notificat ANAF daca fac majorare de capital social?

Buna ziua,
Am un SRL pentru care am facut zilele acestea majorare de capital social de la 10500 lei la 25000 lei.
Trebuie sa notific AJFP / ANAF in acest sens sau informatiile se transmit automat in urma modificarii efectuate in Registrul Comertului?
Cel mai recent răspuns: andrei.sim , utilizator 08:17, 9 Noiembrie 2018
Nu trebuie sa notificati dvs anaf. Se vor transmite de catre Registru.
Va multumesc frumos!

Cristina Paisa a scris:

Nu trebuie sa notificati dvs anaf. Se vor transmite de catre Registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare date societate mtibi91 mtibi91 Buna ziua! Tatal meu este asociat unic pe o societate si co cota parte in alte doua societati. Pe acea societate pe care este asociat unic, doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Transmiterea partilor sociale.cesiune ContSters182184 ContSters182184 Buna ziua. 1)Pe perioada suspendarii activitatii unei societati-cu raspundere limitata cu asociat unic-se pot cesiona partile sociale ori trebuie mai intai sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cosminagherase Cosminagherase Buna ziua! Va rog frumos un sfat, in urmatoarea situatie: unicul asociat al unui SRL doreste sa coopteze o alta persoana din afara societatii, prin cesionarea ... (vezi toată discuția)