avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

Bună ziua! Aș dori să știu dacă eu lucrez program de 12 ore si 2 zile cu 2 zile libere am dreptul sa imi i.au concediu de odihnă în continuarea celor 2 zile libere?
Cel mai recent răspuns: Adriana Nan , utilizator 18:02, 10 Noiembrie 2018
Aveti dreptul sa va luati CO .

art.144 C.mun.
....
(2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.
Vă mulțumesc frumos pentru informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna carmen gusa carmen gusa Buna ziua, lucrez intr-o firma unde programul de lucru este astfel;doua zile lucram 16 ore iar doua zile le avem libere, netinandu-se seama ca e sambata sau ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ma obliga la co cum vrea el...pe hartie...are voie? Miha284 Miha284 Eu lucrez intr-o sapt Marti-Miercuri cate 10 ore, Sam-Dum cate 12 ore iar in urmatoarea sapt. doar Joi-Vineri cate 10 ore. Eu mi-am luat 4 zile de concediu in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fectua concediul de odihna vioricabaiceanu vioricabaiceanu As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)