avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Doresc sa stiu daca este legala executarea silita de catre recuperatorii PROSPEROCAPITAL prin ex jud.MATEI &ASOCIATII.In anul 2008 am avut un credit de nev.pers.de la BANCPOST TIMIS care sa achitat partial dupa care am fost in incapacitate de plata.Creditu a fost de 15oo euro.In martie a.c.am primit o adresa de poprire pe salar ptr.suma de 3371 euro si 2500 lei chelt.ex.silita.Tot an luna martie am suferit 3 operatii la picior urmand sa raman in pensie de boala cu 640 lei.In 10 11.a.c. am pri.it o noua adresa in care se cere plata sumei mai sus mentionate pentru a nu ajunge la vanzarea bunurilor.Mentionez ca in afara de un autoturism din anul 1999 de fabricatie nu mai am noci un fel de bunuri .Locuiesc in chirie.Tot in 2018 am primit o adresa de sechestru pe masina.Dores sa stiu daca este nula executarea silita in urma Hotararii CSJ Sibiu din luna Martie a.c.privind acesti recuperatori KRUKK.Multumesc.Ce ma sfatuiti.

Alte discuții în legătură

Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Executare silita ElenaNed ElenaNed am facut un credit de consum la bancpost,fara nici un fel de garantie,in anul 2008.in ianuarie 2010 mi-am pirdut serviciul si de atunci nu lucrez nicaieri. a ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina dupĂ ce am contestat executarea silita adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, ... (vezi toată discuția)