avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma inchisa fara instiintare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma inchisa fara instiintare

Buna ziua, am o mare rugaminte! Sunt in crestere copil de pana la 2 ani si firma unde am lucrat acum am aflat ca s-a inchis. Eu nu am fost instiintata sub nici o forma de nimic. In luna Februarie ar trebui sa incep serviciul si nu stiu incotro sa apuc si ce sa fac? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 16:14, 12 Noiembrie 2018
Daca era in functiune, trebuia sa va reprimeasca pentru 6 luni.. Atfel, trebuie sa va cautati loc de munca.
Cel mai potrivit ar fi sa discutati cu persoanele din fosta conducere.

La incetarea contractului individual de munca trebuia sa primiti o copie a deciziei de incetare a contractului individual de munca si adeverinta de vechime.

Decizia putea fi emisa fie de fostul administrator, fie de lichidator.

In orice caz, fostul administrator ar trebui sa va poata indruma.

Actele acestea va vor fi utile pe viitor pentru pensie si va fi mult mai dificil, daca nu imposibil, sa le obtineti pe zeci de ani.

Odata radiata societatea, nu va veti putea intoarce la munca sau cere despagubiri.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Nu am nici un venit Daniela121986 Daniela121986 Am lucrat 2 ani într-un hotel, de când este coronavirus am zis sa stau acasă ca am copil de 5 ani plus 2 bătrâni. M-am dus cu hârtiile necesare la fostul ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat ccc 2 ani - societate in insolventa noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatia. Ce se intampla cu o persoana care se afla in ccc, daca la data incetarii ... (vezi toată discuția)