avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pt inchiderea unui abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pt inchiderea unui abonament

Cum sa procedez si unde sa apelez la rezilierea unui contract vodafon,deoarece ei nu vor sa imi inchida abonamentul?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:14, 12 Noiembrie 2018
orice contract poate inceta, difera doar termenii. cititi stipulatiile din contract si veti vedea cum se face. sunt obligati sa scrie acest lucru
Si eu am fost abonatul acestui opeator de telefonie mobila. In contractul meu scria ca rezilierea acestua se face cu un preaviz de 30 de zile. Daca va aflati in interiorul duratei minime contractuale (care este prevazut in contract si este de obicei de 2 ani) rezilierea se poate face cu plata unei penalitati foarte mari.
Cititi cu atentie contractul si veti afla care sunt in momentul de fata conditiile de reziliere a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonat telefonie mobila stoicamaria stoicamaria Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt o noua cititoare a paginii dvs,si ma bucur ca aici am gasit multe informatii utile. Sa incep prin a va relata povestea ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon mobil expirat, dar prelungit fara acordul meu Bamse44 Bamse44 Buna, Am avut un abonament cu o firma de telefonie mobila, care a expirat, dar abonamentul mi s-a prelungit automat in fiecare luna. La un moment dat am depus ... (vezi toată discuția)
Vodafone deplorabil nea30 nea30 buna ziua.am o mare problema.sunt abonat vodafone de 2 ani de zile.in septembrie am mai facut un abonament.zilele trecute urma sa mi se inchida primul ... (vezi toată discuția)