avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROFESIONALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROFESIONALA

Buna ziua. Tatal meu a absolvit o scoala profesionala cu multi ani in urma, mai exact cu 34 de ani . Pe atunci faceai liceul pana la clasa a X a apoi te inscriai la profesionala. Scoala a terminat o cu diploma ... Intrebarea este: tot ce a facut el in urma cu 34 de ani este incadrat la STUDII MEDII ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 12 Noiembrie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala alin81 alin81 Buna ziua am o mare rugaminte...as dori sa stiu daca scoala profesionala de 3 ani absolvita se incadreaza la studii medii...si daca da in ce lege se incadreaza ... (vezi toată discuția)
Respectarea nivelului de studii pentru incadrare cor gabrielaion gabrielaion Buna ziua, In Codul Ocupatiilor este specificat nivelul de studii pentru fiecare ocupatie. Ce inseamna \"studii medii\"? Scoala profesionala de 3 ani intra ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)