avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este considerata inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este considerata inselaciune?

in data de 2.11.2018, in perioada mentionata de Flanco ca fiind Black Friday, am fost la magazinul Flanco din incinta Auchan Titan, de unde am vrut sa cumpar un televizor care pe site-ul lor aparea la pretul de 999.99 lei. Vanzatorul mi-a spus ca nu are in magazin acest produs si mi-a recomandat un alt televizorul la pretul de 1099.99 lei. Am acceptat si am cumparat acest produs, Acasa am constatat cu surprindere ca in perioada de Black Friday produsul pe care mi l-a vandut aparea pe site la pretul de 799 lei, avand o reducere de 300.99 lei. Am solicitat pe email sa-mi comunice de ce nu s-a respectat oferta comunicata si mi-au raspuns ca oferta este valabila numai pentru produsele vandute online sau cu rezervare, Nicaieri nu au comunicat aceasta conditie. Pe site-ul lor la promotia de Black Friday apare:
OFERTA
"BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 80%"
Perioada de valabilitate: 26.10.2018 – 19.11.2018

TERMENE SI CONDITII
I. Oferta "BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 80%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 26.10.2018 – 19.11.2018 (inclusiv), in cadrul magazinelor Flanco si online pe www.flanco.ro , in limita stocului disponibil.

Alte discuții în legătură

Produs cu preț greșit pe site, comandă anulată. e corect cum a procedat comerciantul? pavel_elena pavel_elena Buna seara, Ma numesc Elena Pavel, am facut o comanda online de Black Friday de mai multe produse printre care cateva aveau pret 0 lei pe site. M-am gandit ca ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)
Black friday romanesc blu3s0ul blu3s0ul Reduceri fictive şi scumpiri în loc de ieftiniri au fost câteva probleme cu care s-au confruntat clienţii care s-au sculat anul trecut cu noaptea în cap ... (vezi toată discuția)