avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pot inchiria un spatiu comercial aflat in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pot inchiria un spatiu comercial aflat in insolventa

Pot inchiria un spatiu comercial aflat in insolventa? In ce conditii pot inchiria acel spatiu?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:52, 14 Noiembrie 2018
Nu il.puteti închiria decat in conditiile legii si nu aveti drept de decizie de unul singur.
Insolventa este o procedura care are mai multe etape.
Daca spatiul comercial apartine unei societati aflate in observatie sau reorganizare, puteti.
Daca societatea este in faliment, nu puteti.
Prin urmare, verificati stadiul procedurii.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma falimentara/ cum recuperez banii ? luc80 luc80 Salutare, Sunt nou pe forum... sper ca am postat unde trebuie. Pana acum câteva zile am lucrat, ca PFA, pentru o firma care și-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda acivic acivic Vå rog un råspuns concret. Se poate încheia un (nou-cel vechi a expirat) contract de arendå pentru o suprafatå de teren extravilan cu o firmå aflatå în ... (vezi toată discuția)
Contract cu o intreprindere aflata in insolventa emilifor emilifor Am de semnat un contract de inchiriere a unui spatiu comercial de la o intreprindere aflata in insolventa .La primul capitol al contractului,partile ... (vezi toată discuția)