avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raspundere legală greseala stat de plata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raspundere legală greseala stat de plata

Buna seara, am in prezent funcția de referent asistent. Lucrez in cadrul unei direcții de asistență sociala unde, printre altele (Asf, Vmg) ma ocup si cu ajutoare de urgență si de chirie. Din nefericire, 2 luni consecutiv, am omis sa emit dispoziții de încetare drept pentru 2 persoane care beneficiau de ajutor de chirie si evident nu le-am scos nici de pe statul de plata. Mentionez ca sunt in subordinea unui șef serviciu si statele erau semnate de către mine, cu întocmit, sef de serviciu si director. In cazul asta, cine raspunde legal pentru aceasta greseala? Sau, mai bine zis, mi se pot imputa mie aceste sume plătite eronat?

Alte discuții în legătură

Atributiile unui sef serviciu apo apo Buna la toata lumea! Speta: Un sef serviciu are trecut in ROF si in fisa postului atributii de coordonare si de indrumare a personalului din subordine iar ... (vezi toată discuția)
Ce salariat ar avea o asemenea obligatie de serviciu ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre vrea ca Dispozitiile interne pe care le-a emis sa fie verificate si sa se confirme ca prevederile acestora ... (vezi toată discuția)
Mutarea functionarului public luccia luccia Doresc unele lamuriri. Angajat intr-o institutie publica, referent asistent intr-un anumit birou, subordonata sefului de serviciu. Sef birou ,unde ... (vezi toată discuția)