avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... GDPR
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

GDPR

Buna ziua. As putea sa dau in judecata un anume inspectorat al politiei romane pentru incalcarea GDPR?
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
FlaviaV, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlaviaV , utilizator 13:34, 22 Noiembrie 2018
Depinde, cazurile de infractiuni foarte grave si cazurile persoanelor cunoscute publicului primesc multa publicitate. Jurnalistii servesc interesului public si trebuie sa poata critica coruptia, abuzurile, infractiunile grave, etc. Din cate stiu, politistii pastreaza secretul cursului anchetei si dau lamuriri publicului doar cand lucrurile nu mai pot fi negate sau ascunse.

La un moment dat asta tot se afla, deoarece pe portal.just.ro apar oamenii cu nume si prenume, plus infractiunile comise.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Buna ziua,

In primul rand va multumesc mult pentru implicare si suport. Tocmai asta e si ideea; nu s-a produs nicio infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata un reporter care mi-a scris numele intreg intr-un ziar online ? RazvanCr RazvanCr Buna ziua, Am o mica problema. Acum ceva timp am fost implicat intr-un accident auto (din vina mea). Un domn reporter de la un ziar s-a gandit sa faca un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , pentru instalarea unui sistem de pontaj cu date biometrice ... Sorin Zaharia Sorin Zaharia Buna ziua , pentru instalarea unui sistem de pontaj cu date biometrice ( scanare faciala ) acceptat de catre angajati, pentru a putea respecta aspectul ... (vezi toată discuția)