avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna seara! O sa trec direct la subiect. Pe data de 06.11.2018 am fost victima unui accident rutier care a avut loc pe Camil Ressu colt cu piata Râmnicu Sărat( aproape de park lake) . In acel moment treceam pe trecerea de pietoni ce traversează șina de tramvai la culoarea verde a semaforului. Când eram la mijlocul trecerii un "individ" a venit spre mine neputând frana astfel lovindu mă , afectat fiind piciorul drept. Fiind șocat...m am grăbit spre trotuar unde am avut noroc că o ambulanță trecea pe lângă mine , unul din cei ce au văzut accidentul au oprit ambulanță in zona. Ambulanța a declarat un accident insa nu știu dacă aceștia au declarat și poliției eu am fost șocat ..nu am putut suna neefind in apele mele. Ce vreau sa spun este că individul nu dorește să rezolvăm pe cale amiabila. Eu nu am.avut cum sa merg la IML și nu știu dacă pot depune plângere fiind situat sub 90 de zile sub îngrijire. As vrea daca se poate să știu dacă mai pot face ceva cazul acesta..
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
Sorin Stan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:19, 21 Noiembrie 2018
Mergeți și anuntati accidentul la politie. Mergeți și solicitați certificat medico-legal indiferent dacă aveți mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale. Persoana vinovată de accident se va alege cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului și eventual vătămare corporală din culpa. Daca nu aveți nevoie de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale veți putea solicita societății de asigurări despăgubiri pe cale civila. Succes!
Cu considerație,
Av. Olteanu Ionuț
Ambulanta v-a transportat la spital pentru investigatii si ingrijiri medicale. Personalul de la unitatea de primiri urgente au anuntat politia. Inra in atributiile lor de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In data de 13.06.2022 la ora 18.36 ma deplasam pe strada istriei ... Bogdan.valentin@gmail.com Bogdan.valentin@gmail.com In data de 13.06.2022 la ora 18.36 ma deplasam pe strada istriei din direcția Iosif ion în direcția bd ramnicu valcea. La intersecția cu Bd ramnicu sarat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost victima unui accident de circulatie, ca si ... claudia.claudia.claudia claudia.claudia.claudia Buna ziua, Am fost victima unui accident de circulatie, ca si pieton, pe trecerea de pietoni. Un taxi oprit la trecere pentru a ceda trecerea pietonilor. a ... (vezi toată discuția)
M-am rasturnat cu masina Anonimadinumbra Anonimadinumbra Buna ziua , acum 2 zile m-am rasturnat cu masina. In autovehicul eram eu si alti doi prieteni . Unul dintre ei a suferit o fractură de rotula deplasată si e ... (vezi toată discuția)