avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Minor citadin roman
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Minor citadin roman

Buna seara . Am o procura ptr europa de la tatăl fetiței sunt in italia si vreau sa plec in spania imi trebuie procura si la plecarea in spania sau doar la plecarea din românia? Nu o am la mine momentan si trebuie sa ajung cu minorul in spania urgent de aceea va intreb sa stiu daca sunt speranțe sa pot pleca sau nu . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 05:37, 5 Decembrie 2018
Buna seara,
Ce cetatenie are minorul?
Ati menționat ca aveți procura Pt Europa.., deci puteți călători și in Spania, dacă așa scrie in procura
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
avocatmaria, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarația acord e necesară doar la ieșirea minorului din România, în restul Europei nu întreabă nimeni de ea. Poate călători oriunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Acte pentru calatorie in strainatate a unui minor maryglesnea maryglesnea Buna ziua! Va rog sa binevoiti sa ma ajutati cu informatii referitoare la iesirea din tara pentru un minor. Am o fetita de 15 ani si am divortat de tatal ei ... (vezi toată discuția)