avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divorț de un cetatean turc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divorț de un cetatean turc

Sunt cetatean raman sunt căsătorit cu un turc de 5 ani legal la ambasada Romana din Ankara certificatul de căsătorie este românesc si înregistrat,vreau sa divortez in Romania de el,el este in Turcia si eu in România,eu am domiciliul în România,cum trebuie sa procedez si daca se poate divorta in lipsa lui.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:57, 19 Noiembrie 2018
Puteti divorta în România dar el va trebui citat.
Dacă știți adresa lui mergeți la avocat ca sa va redacteze acțiunea de divorț la un mod cât mai profesionist pentru a evita problemele procedurale.
Sa aveti si doi martori pregatiti pentru audiere.
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Divort samire07 samire07 buna ziua , sunt casatorita ın Turcia,casatoria mea e ınregistrata şi ın Romania.Aş dori sa ştiu daca pot deschide divortul ın Romania, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia lilibobocul lilibobocul as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean turc si nu stiu unde este mai simplu,in romania sau in turcia,as dori sa stiu ce acte avem nevoie in ambele cazuri si ... (vezi toată discuția)