avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in invatamant

Buna ziua! As dori sa ma lamuriti daca concediul crestere copil se considera vechime in invatamant si daca se ia in considerare la salariul de incadrare. Mentionez ca sunt educatoare si am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului in baza O.U. G nr.111 din 2010 cu modificarile si completarile ulterioare dupa cum urmeaza: de la 14. 03 2011 pana la 2.09.2016, au fost practic 3 concedii, 3 sarcini consecutive. Mi s-a spus la scolala ca se considera vechime in munca dar nu si in invatamant, in consecinta am fost incadrata la o transa de vechime intre 3 si 5 ani, atat cat am lucrat efectiv fara a se lua in considerare concediul crestere copil. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 19 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 63/2011 privind încadrarea și salarizarea în anul 2011 a personalului didactic și didactic auxiliar din învățământ, in vigoare de la 13 mai 2011 până la 31 iulie 2016, prevedea :

"Perioadele în care personalul didactic s-a aflat în concediu fără plată acordat în conformitate cu prevederile legale în vigoare sau în concediul pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, precum şi perioada în care personalul didactic a efectuat stagiul militar, după care s-a reîntors la catedră, respectiv perioadele în care personalul didactic a avut catedră rezervată în învăţământ, nu întrerup vechimea în învăţământ. Aceste perioade nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate.

In opinia mea, perioada mentionata de dvs este condiserata vechime in invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de solidaritate/fidelitate platonflorin platonflorin La 1 sept. 2012 voi avea 14 ani vechime in invatamant. Din acestia 4 ani am stat in C.C (crestere copii), au ramas 10 ani. La 1 sept. 2012 voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stabilire transa incadrare invatamant si acordare spor stabilitate  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am tot gasit subiecte despre incadrarea celor cu vechime de peste 10 ani in invatamant si implicit acordarea sporului de fidelitate. Am inteles ca pana la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in invatamant AleIoana AleIoana Buna ziua, lucrez in invatamant din anul 2010. In anul 2014 am fost in concediul de ingrijire al copilului pentru 2 ani de zile. Anul trecut (2016-2017) m-am ... (vezi toată discuția)