avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresat de un vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresat de un vecin

Buna seara ! In august 2017 am fost agresat de un vecin,am primit un pumn in obraz . Pina la aceasta data am fost amenintat atit eu si familia mea de nenumarate ori cu moartea ,sau ca mi se va da foc la casa. Acesta primind amenda ori de cite ori am apelat serviciul 112. In urma conflictului din august am depus plingere penala la postul de politie din localitatea unde am domiciliul. In urma loviturii primite am obtinut cerfificat medico-legal unde mi s-au atribuit 1-2 zile de ingrijiri medicale. Iacea zi cind am depus plingerea la politie a venit si acest vecin acuzindu-ma ca l-am lovit si eu,acesta avind un ochi vinat. Mentionez ca eu nu am apucat sa dau in el. El se afla in masina cind m-a lovit. Vazind ca vreau sa intru in masina peste el,acesta a claxonat ,facindu-si aparitia tatal lui cu un toporas si eu m-am retras imediat in curte apelind butonul de panica la firma de paza cu care am contract. Vreau sa va intreb :este normal ca pina in ziua de azi sa nu primesc nici un raspuns ? Seful de post zice ca procurorul imi sugereaza sa ma inpac cu vecinul ptr ca de fapt nu a fost nimic grav (doar 1-2 zile ingrijiri medicale )
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
MENGHINA, utilizator
Cel mai recent răspuns: MENGHINA , utilizator 20:02, 19 Noiembrie 2018

MENGHINA a scris:

Buna seara ! In august 2017 am fost agresat de un vecin,am primit un pumn in obraz . Pina la aceasta data am fost amenintat atit eu si familia mea de nenumarate ori cu moartea ,sau ca mi se va da foc la casa. Acesta primind amenda ori de cite ori am apelat serviciul 112. In urma conflictului din august am depus plingere penala la postul de politie din localitatea unde am domiciliul. In urma loviturii primite am obtinut cerfificat medico-legal unde mi s-au atribuit 1-2 zile de ingrijiri medicale. Iacea zi cind am depus plingerea la politie a venit si acest vecin acuzindu-ma ca l-am lovit si eu,acesta avind un ochi vinat. Mentionez ca eu nu am apucat sa dau in el. El se afla in masina cind m-a lovit. Vazind ca vreau sa intru in masina peste el,acesta a claxonat ,facindu-si aparitia tatal lui cu un toporas si eu m-am retras imediat in curte apelind butonul de panica la firma de paza cu care am contract. Vreau sa va intreb :este normal ca pina in ziua de azi sa nu primesc nici un raspuns ? Seful de post zice ca procurorul imi sugereaza sa ma impac cu vecinul ptr ca de fapt nu a fost nimic grav (doar 1-2 zile ingrijiri medicale ). Nu e normal sa fiu si eu intrebat de procuror sau judecator de cum s-au intimplat evenimentele. ?

Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
MENGHINA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
Loviri florin2011x florin2011x Buna seara ma numesc Florin . Ieri dimineata in jurul orei 7:30 am iesit in fata blocului cu cainele acolo erau 5 indivizi veniti de la o nunta in stare de ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla??? nanucu nanucu In urma cu 2 saptamani am avut o altercatie cu un coleg, ne-am injurat, el a venit mi-a dat o palma, dupa care ne-am impartit cate un pumn, el mi-a invinetit ... (vezi toată discuția)