avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reemitere factura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reemitere factura

Am cumparat un telefon LG in mai 2017 prin eMag Marketplace, de la Quickmobile, iar acum telefonul se afla in service. Cei de la service mi-au trimis un mail ca nu apare factura in colet, am cautat-o dar nu am gasit-o. Am incercat sa iau legatura cu Quickmobile, dar acestia au zis ca nu mai au facturile sau datele de la comenzi si sa contactez firma lor de contabilitate Turbotax. I-am contactat pe acestia si mi-au zis ca daca doresc ca ei sa caute factura in arhiva, imi percep o taxa de 50 de lei, ceea ce nu mi se pare normal, avand telefonul inca in garantie.

In legatura cu eMag, i-am contactat deoarece comanda nu-mi apare in sectiunea 'comenzi', dar acestia mi-au zis ca nu pot sa ma ajute mai mult decat sa faca o cerere la Quickmobile pentru reemitere factura. De atunci nu reusesc sa contactez Quickmobile, le-am trimis mail si le-am explicat situatia, si nu am primit nici o factura pe mail sau alt raspuns.

Ce as putea sa fac? Telefonul sta in service deja de o saptamana.

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt extrem de suparat vis a vis de modul in care ... ingservicesv ingservicesv Buna ziua, Sunt extrem de suparat vis a vis de modul in care EMAG trateaza garantia produsului XIAOMI MI 10 achizitionat prin intermediul platformei Am ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon Alexandru Caretta Alexandru Caretta Buna ziua, Anul trecut am comandat de pe un site (electrohome) un telefon LG G4. Nu mi s-a trimis niciun e-mail de confirmare si nici nu m-au sunat sa-mi ... (vezi toată discuția)