avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETAREA SUSPENDARII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETAREA SUSPENDARII

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o indrumare, cum pot face incetarea suspendarii anterior, cand mie-mi lipseste informatia celui care absenteaza. Am un angajat care lipseste de pe data de 16.11.2018 si care refuza sa ne raspunda la telefon. L-am suspendat de pe data de 16.11.2018 pana azi (nu a venit nici azi la munca) si nu stiu cum sa fac. Incetez suspendarea cu data de azi si tot azi transmit alta...
Cel mai recent răspuns: clausofe , utilizator 14:19, 20 Noiembrie 2018
In acest caz, ii puteti prelungi suspendarea c.i.m.
Respectiv modific data de sfarsit a suspendarii ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, se va modifica data de sfarsit , in acest caz.
Multumesc pentru promtitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata aflata in concediu de ingrijire copil mikitud mikitud Buna ziua, Care este procedura in situatia in care salariata aflata in concediu ingrijire pentru cel de-al treilea copil ,perioada in care,ea da nastere si ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare cim georgedo georgedo La un contract suspendat pe o anumita perioada se doreste prelungirea acestuia, doar ca din anumite motive a trecut perioada legala in care se putea face acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea ... cosmin.tolan cosmin.tolan Buna ziua, Daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea pentru absente nemotivate trebuie transmisa in Revisal si se face in maxim 3 zile de la ... (vezi toată discuția)