dupa judecatorie, a avut un proces la tribunal, apoi a facut recurs la curtea de apel, dupa care a facut constatrea in anulare si in acelasi timp revizuirea, s-a respins cele doua, in joc este un apartament care cumparatorul cu ajutorul unui martor, care a fost recunoscut de Parchet ca fiind mincinos, si a fixat singur pretul. Apartamentul este foarte bine situat si are foarte mare valoare (zona istorica). Tribunalul a acceptat pretul apartamentului si a obligat cumparatorul sa l achite in timp de 3 luni. Cumparatorul a facut cu societatea lui faliment si acum nu are de unde sa l achite.Cumparatorul are foarte mult datorii si surorii mele ii este frica ca sa nu piarda si restul de bani.
stimate tdkappa, tribunalul a acceptat pretul mincinos, pentru ca cumparatorul a avut un martor care dupa aceea s a dovedit ca este mincinos, nimeni nu poate vinde un apartament care are o valoare de 80.000€ cu un pret de 30.000 € in plus acest cumparator a facut faliment si are datorii foarte mari deci exista riscul ca acesta sa nu poata sa l achite (nici pretul fixat de el nu poate sa l achite).Dar la CEDO poate sa mai mearga?
am inteles... deci s-a demonstrat ca martorul a depus in cauza dumneavoastra marturie mincinoasa, lucru constatat printr-o hotarare judecatoreasca penala definitiva? si acesta a fost motivul de revizuire invocat de dumneavoastra(sau ma rog sora dumneavoastra), revizuire care a fost respinsa? imi cer scuze daca insist, dar este important sa imi fie clara situatia...