avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cineva care locuiește în Anglia a promis unei rude ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cineva care locuiește în Anglia a promis unei rude din România că o plătește cu 300 £ dacă vine să aibă grijă de copil, dar acum nu mai recunoaște. Există posibilitatea de a obține acei bani?

O persoana care locuieste in Anglia cu familia,ii promite unei rude ca o plateste cu 300lire daca vine in Anglia sa ingrijeasca copilul familiei.Ruda are grija de copil timp de 13 luni dar nu primeste cei 300/luna.Cel care a facut promisiunea nu mai recunoaste cele promise.Martorii promisiunii de plata sunt sotia si mama sotiei.Exista posibilitati de a recupera acei bani?
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 22:19, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu recunoaște cum veti dovedi în instanța?
Martorii nu pot fi folositi?
Ce probe aveti in afara de martori?
Ce as putea folosi in afara de martori?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti un "National Insurance number"?

Daca nu aveti inseamna ca angajatorul nu v-a declarat (si nici nu s-a declarat ca angajator, ATENTIE, il mananca puscaria).
Deci plangere la politie cu copie dupa probele de intrare pe teritoriul RUMB.

Daca aveti "National Insurance number", aveti posibilitatea de a constrange ruda nedelicata sa plateasca facand o reclamatie pe link-ul urmator:

[ link extern ]

Curaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santajat Florin_2009 Florin_2009 Buna ziua. Fosta mea prietena mi-a dat vestea ca e gravida cu mine si ca daca nu-i dau bani de avort (3+ luni) face copilul si voi plati pensie alimentara (nu ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dovada veniturilor din anglia ale fostului soț? Îmi este necesară pentru a-l determina să plătească pensia de întreținere a minorului RoxyPity RoxyPity Cum pot obtine un act(din Anglia) cu salariul fostului meu sot ce lucreaza in Anglia ?Acest act imi este necesar pentru al determina sa plateasca cei 25% ... (vezi toată discuția)