avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintarea de santier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintarea de santier

Speta - constructorul nu mai poate continua executarea lucrarilor, motiv pentru care s-a contractat un alt operator.
vechiul constructor nu doreste sa isi ridice organizarea de santier, aspect ce face ca noul operator sa nu isi poata realiza propria sa organizare de santier. de asemenea nu se poate realiza o organizare de santier intr-o alta locatie intrucat prin autorizatia de construire s-a stabilit locatia respectiva.
Intrebarea este cum pot desfiinta eu beneficiar organizarea de santier a vechiului constructor?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:14, 21 Noiembrie 2018
In contractul de prestari servicii incheiat cu vechiul constructor ar trebui sa se regaseasca un capitol "forta majora" in care sa se mentioneze astfel de aspecte legate de incapacitatea de a continua lucrarile de catre constructor.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila/ dupa cum scrie in contractul semnat intre parti puteti deschide actiune in instanta si cere desfiintarea vechii organizari de santier si dupa caz, daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subantreprizã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum puteţi deosebi un contract de prestări servicii de lucrări de un contract de subantrepriză ? Ce raspundere are prestatorul in condiţiile în care ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie de construire andr33apn andr33apn Buna ziua, Cum se calculeaza/interpreteaza taxa pentru autorizatia de construire in virtutea art.267, alin.(8) \" Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de ... (vezi toată discuția)
Declararea si/sau autorizarea organizarilor de santier si a santierelor ... cyan cyan Declararea si/sau autorizarea organizarilor de santier si a santierelor la ITM/autoritati [i]1. Care sunt obligatiile si prevederile legale d.p.d.v. ssm ... (vezi toată discuția)