avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O sentinta civila pronuntata pentru doua dosare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

O sentinta civila pronuntata pentru doua dosare

Buna ziua,

Doua dosare de contestatii la executare s-au conexat intr-un singur dosar (de ex. 3 s-a conexat la 2). IN cadrul dos. 2, instanta s-a pronuntat si pe dosarul nr. 3 (acesta fiind conexat la 2). Se poate invoa in apel exceptia inadmisibilitatii sentintei civile pentru dos. 3?
s-a pronuntat, dar ideea este ca instanta a dat o solutie intr-un dosar care s-a conexat, adica dosarul 3 s-a intrunit cu 2, ceea ce face ca 3 sa nu mai existe, dar instanta s-a pronuntat pe 3, pentru unul dintre contestatori.
adica nu s-a pronuntat pentru amandoi contestatorii nu? fiindca "dosarul nr. 3 (contestatorul x) s-a conexat la dosarul nr. 2 - contesttorul y"

inteleg ca pentru y nu s-a pronuntat desi trebuia fiindca era conexat.
s-a pronuntat si pentru y, ideea era ce motiv de apel sa gasesc impotriva lui X. Faptul ca instanta s-a pronuntat intr-un dosar cu care nu a fost investita.
verificati care dosar a fost inregistrat primul, conexarea se face la primul dosar inregistrat la instanta, odata operata conexare acestea devin un singur dosar si se dau o singura sentinta!
Ma scuzati dar m-ati pierdut. s-a pronuntat pe amandoua contestatiile doar ca vreti sa atacati doar partea cu X nu si partea cu Y? pt X motive de apel, era investita din cate spuneti dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Numarul unic al dosarului se pastreaza in cazul rejudecarii ? ABANA ABANA Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.Intrebarile sint :: 1.Intr-un dosar avind numarul X/Y/2010(numar acordat de Judecatorie), Tribunalul admite ... (vezi toată discuția)
Nulitatea actelor de procedura? recurs. kutuabe kutuabe Va rog sa ma ajutati cu un raspuns competent in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma savarsirii unei contraventii,s-a intocmit p.v. ,drept pt care am ... (vezi toată discuția)
Interpretare decizie definitiva a instantei Indu06 Indu06 Buna seara, Fara sa intru prea mult in detalii deoarece este o speta destul de vasta, am urmatoarea dilema: Adresandu-ma instantei de judecata am ... (vezi toată discuția)