avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Voucher vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Voucher vacanta

Lucrez intr-o primarie si am fost in concediu crestere copil in perioada februarie 2017-1 octombrie 2018(cand mi-am reluat activitatea).Pot beneficia sau nu de voucher de vacanta?In luna mai restul colegilor au luat.In cazul unui raspuns pozitiv, va rog precizati baza legala
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 23 Noiembrie 2018
Beneficiati de vouchere doar pentru perioada 01.10.2018 - 30.11.2018 .

Norme de aplicare OUG 8/2009
art.12
.....
(2) Cuantumul acordat salariaților, alții decât cei prevăzuți la art. 3 alin. (2), sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Eu sunt angajata la o primarie, am avut raportul de serviciu suspendat 2 ani pt crestere copil, am reluat activitatea incepand cu 01.03.2018. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o instituție publică un salariat este angajat ... leirbag1972 leirbag1972 Bună ziua! La o instituție publică un salariat este angajat cu data de 15.03.2023. În luna aprilie 2023 se acordă voucherele de vacanță pentru anul ... (vezi toată discuția)