doresc sa deschid un cabinet medical la parterul unui bloc. apartamentul in care doresc sa deschid acest cabinet este situat intr-un imobil cu mai multe apartamente. perete in perete cu apartamentul meu se afla un alt apartament, iar proprietarii au inchiriat/deschis un cabinet medical cu aceeasi specialitate. am infiintat societatea cu sediul social la adresa la care doresc sa deschid cabinetul, am obtinut avizele necesare pt obtinerea - adeverinta de constructie, dar intampin probleme la colegiul medicilor pentru ca vecinul nu mi-a semnat acordul vecinului direct. noi am obtinut acordul celorlalti vecini, inclusiv acordul asociatiei de locatari. in atributiile colegiului medicilor scrie ca un cabinet medical va obtine avizarea Colegiului medicilor din punct de vedere a pregatirii profesionale a medicilor care vor lucra in cabinet, din punct de vedere a dotarii cabinetului si din punct de vedere a conditiilor igienico sanitare. MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT IN ACEST CAZ?
Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul cu referire la acordul in scris dat de vecini pentru functionarea unei societati comerciale (restaurant ),situata la parterul unui bloc..
Am gasit urmatorul paragraf si nu stiu de unde este extras.
"Acordul se semneaza de catre reprezentantul legal al asociatiei si va fi insotit de acordul vecinilor direct afectati (stanga, drapta, sus, jos). "