avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce pot face daca un vecin nu imi da acceptul pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce pot face daca un vecin nu imi da acceptul pt infiintarea unui cabinet medical?

doresc sa deschid un cabinet medical la parterul unui bloc. apartamentul in care doresc sa deschid acest cabinet este situat intr-un imobil cu mai multe apartamente. perete in perete cu apartamentul meu se afla un alt apartament, iar proprietarii au inchiriat/deschis un cabinet medical cu aceeasi specialitate. am infiintat societatea cu sediul social la adresa la care doresc sa deschid cabinetul, am obtinut avizele necesare pt obtinerea - adeverinta de constructie, dar intampin probleme la colegiul medicilor pentru ca vecinul nu mi-a semnat acordul vecinului direct. noi am obtinut acordul celorlalti vecini, inclusiv acordul asociatiei de locatari. in atributiile colegiului medicilor scrie ca un cabinet medical va obtine avizarea Colegiului medicilor din punct de vedere a pregatirii profesionale a medicilor care vor lucra in cabinet, din punct de vedere a dotarii cabinetului si din punct de vedere a conditiilor igienico sanitare. MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: dogarisimo , utilizator 20:20, 8 Februarie 2008
Intrebare

Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul cu referire la acordul in scris dat de vecini pentru functionarea unei societati comerciale (restaurant ),situata la parterul unui bloc..
Am gasit urmatorul paragraf si nu stiu de unde este extras.
"Acordul se semneaza de catre reprezentantul legal al asociatiei si va fi insotit de acordul vecinilor direct afectati (stanga, drapta, sus, jos). "
si care e problema daca nu am acordul unuia dintre ei a carui apartament nu e spatiu locativ ci spatiu comercial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)