avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... publicarea datelor personale functionarii publici
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

publicarea datelor personale functionarii publici

buna ziua

doresc sa stiu are voie cineva sa publice niste acte cu nume prenume cnp dar si alte date pe saituri grupuri
ce spune legea pentru protectia datelor

Alte discuții în legătură

Buna ziua. are voie președintele de scara să trimită pe wathapp ... Stefanc1977 Stefanc1977 Buna ziua. are voie președintele de scara să trimită pe wathapp lista cu numele restanțierilor ? nu cumva e de ajuns doar numărul apartamentului ? si a ... (vezi toată discuția)
Date personale in contract de vanzare cumparare Spider06 Spider06 Buna ziua, Am primit un contract de vanzare cumparare de la un colaborator. Contractul are anexata si o imputernicire pe care trebuie sa o dam persoanei care ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat kamytza01 kamytza01 buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, daca se poate... eu sunt angajata din octombrie 2014 iar pe 15 iunie 2015 am dus la firma ... (vezi toată discuția)