avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Date personale in contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Date personale in contract de vanzare cumparare

Buna ziua,
Am primit un contract de vanzare cumparare de la un colaborator. Contractul are anexata si o imputernicire pe care trebuie sa o dam persoanei care va ridica marfa de la vanzator, identificata cu nume, prenume, serie buletin, CNP. Nu mi se pare normal sa dam datele de identitate ale persoanei imputernicite sa ridice marfa. Putem imputernici persoana respectiva, in calitate a nagajat al societatii, dar sa ii dam toate datele mi se pare prea mult. Cum as putea motiva refuzul? Stiu ca exista ceva legat de protectia datelor personale, dar nu stiu actul normativ. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 08:49, 30 Noiembrie 2011
este normal sa dati actele de identificare, pentru ca altfel nu poate ridica marfa
CNP , seria si nr. actului de identitate nu se cer nici in instanta .
Codul de procedura civila nu prevede ca cererea de chemare in judecata sa contina asemenea data.
Legea pe care o cautati este , legea 506/2004
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Procura serbandenis51 serbandenis51 buna seara. am absolvit o facultate si doresc sa-mi ridic diploma de la sediul central care se afla in bucuresti. as vrea sa fac o procura unui amic care ... (vezi toată discuția)
Responsabil pentru date incomplete factura ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca o firma care primeste in contabilitate o factura care nu are completat numele si CNP-ul persoanei care emite factura ... (vezi toată discuția)