avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionat in instanta UAT - pentru decizia de impunere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionat in instanta UAT - pentru decizia de impunere din 2003 pana in an curent unui teren

Buna ziua, tatal meu a dobandit un teren in baza L341/2004 in anul 2003. nu a declarat catre autoritatile publice acest teren, poate si din necunostinta de cauza dar si din motiv ca acest teren a fost pus la dispozitie de catre autoritate s-a gandit ca va trece automat in rol.
Pana in anul 2016 din partea autoritatii nu ne-a venit nici o instiintare de plata sau o decizie de impunere.
In anul 2016 s-au sesizat autoritatile si parintii mei au platit o amenda de nedeclarare a terenului, si apoi a venit o decizie de impunere cu sume datorate din 2003 si pana in momentul acela.
Am depus catre primarie contestatie in baza art 110 din L 207/2015.
Dar raspunsul a fost acelasi, apoi a venit un titlu executoriu , dupa care am depus o alta contestatie si raspunsul a fost acelasi cu acceasi suma.
Am actionat in instanta autoritatea ca a fost facut un calcul din punctul nostru de vedere gresit. Adica trebuia sa faca o impunere pe ultimii 5 ani (referinta fiind anul 2017).
Am pierdut in instanta(inca nu am primit motivarea).
Dorim sa facem recurs ,
Credeti ca am avea castig de cauza??sau ce ar trebui invocat in recurs?

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Concret. Ce s-a intamplat? S-a emis un titlu executoriu si o somatie de plata pentru impozit teren si cladire. In fapt, persoana pe numele careia s-a emis ... (vezi toată discuția)
Intrebare cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua,am un contract de agent de asigurari,in luna iunie,am primit o decizie prin care mi se spune ca am de platit asigurari de sanatate+penalizari,daca ... (vezi toată discuția)
Impunere cass- titlu executoriu nicoleta2017 nicoleta2017 Buna ziua, Am primit un titlu executoriu pentru neplata contributiei lunare a cass ului, pe anul 2016, an in care nu am avut nici un venit .Pot sa ... (vezi toată discuția)