avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe isc
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe isc

Bună.Eu am terminat casa în 2014 a fost facuta receptia am platit cotele de 0.1 si 0.7 si acum dupa 4 ani îmi vine somatie de la isc ca nu am platit acele cote plus penalizari.Am chitanta si pot dovedi dar ei au spus ca nu este valoarea care trebuia.Se poate ca dupa 4 ani să-mi recalculeze din nou cotele si sa-mi puna alta suma plus penalitati.

Alte discuții în legătură

Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)
Taxe catre isc la desfiintarea unei c-tii costin02345 costin02345 Pentru o autorizatie de desfiintare imobil din 15.07.2015 mi-a sosit o somatie de plata(23.04.2018) de la ISC PH (dupa ce am facut intre timp si receptia ... (vezi toată discuția)