avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea locuinței Prima casa bcr
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea locuinței Prima casa bcr

Este obligatoriu ca asigurarea facultativa sa fie încheiată inaintea celei obligatorii ?
Deci sa fie ambele încheiate?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 13:56, 1 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă așa cere banca, așa trebuie sa faceti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Asigurarea facultativa nu se poate incheia daca nu incheiati in acelasi timp sau aveti deja in vigoare polita PAD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta gabi.b gabi.b In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei ... (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurari obligatorii program "prima casa" Diana_Elena_N Diana_Elena_N Buna ziua, am o mica nelamurire privind modul de gestionare al asigurarilor obligatorii de catre una din bancile de pe piata romaneasca.Mai exact, acum 3 ani ... (vezi toată discuția)