avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumpărat acum o lună un imobil nou de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumpărat acum o lună un imobil nou de la dezvoltator, iar acum apar cu restanță la fondul de rulment de anul trecut. Este posibil ca asociația să mă oblige, ca nou proprietar, să plătesc din urmă?

Buna seara!
Am cumparat acum 1 luna un imobil nou de la dezvoltator, intr-un bloc construit anul trecut. Nici nu am apucat sa ma mut ca deja apare la avizier restanta la Fondul de rulment de anul trecut. Cum se poate ca Asociatia de locatari sa ma oblige ca nou proprietar sa platesc acest Fond de rulment neachitat in urma cu 1 an? Exista o lege cu privire la noii proprietari care sunt obligati de Asociatia de locatari sa achite datorii din urma ale dezvoltatorului? Dezvoltatorul nu a vrut sa platesca pt ca apartamentele erau nelocuite.
Sau ce se poate face in aceasta situatie?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adydeac , utilizator 18:04, 2 Decembrie 2018
Mda, mea culpa! Nu am stiut de legea 196/2018. Vad ca a intrat in vigoare acum mai putin de 2 luni - deci va rog un pic de clementa?

Ce noroc are forumul cu un astfel de user ager si istet ca d-voastra! Brava! :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,fondul de rulment este obligatoriu? am un apartament ... nichita nichita Buna ziua ,fondul de rulent este obligatoriu? am un apartament cu 3 camere si am fond de rulment 245 lei . Cat trebuie sa mai dau ,la ultima lista a aparut ... (vezi toată discuția)
Penalitati (?) cand restanta+cota curenta i.r. i.r. Mi se solicita PENALITATI pentru neplata intretinerii pe 2 luni anterioare (lunile de vara, fara furnizare de caldura => cu cote mici) cand Restanta (300. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am și eu o nelămurire și as dori răspunsuri ... LoredanaM. LoredanaM. Bună ziua . Am și eu o nelămurire și as dori răspunsuri din partea celor care cunosc mai bine situația. Locuim într un bloc unde sunt mulți ... (vezi toată discuția)