avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... trebuie sa ma inscriu la masa credala?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

trebuie sa ma inscriu la masa credala?

am avut un proces cu un debitor. si anume am solicitat deschiderea procedurii de insolventa.fiind mai multe cauze cu acelasi debitor judecatorul lea conexat. intrebarea mea este
dupa deschiderea procedurii de insolventa eu trebuie sa ma inscriu la masa credala,daca am fost creditor in proces? deci trebuie sa mai fac si cerere?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexgrigoriu , utilizator 10:39, 15 Noiembrie 2009
trebuie sa va inscrieti cu toate creantele si sa si dovediti existenta lor.
Luati legatura cu lichidatorul judiciar....in mod normal ar trebui sa fiti inscrisi in tabloul creditorilor , dar cel mai bine verificati sa nu aveti surprize.
Nu trebuie sa mai depuneti cerere de creanta. Daca cererea dumneavoastra indeplineste conditiile de a avea o creanta certa,lichida si exigibila, lichidatorul va va inscrie la masa credala.
glo a scris:
am avut un proces cu un debitor. si anume am solicitat deschiderea procedurii de insolventa.fiind mai multe cauze cu acelasi debitor judecatorul le-a conexat. Dupa deschiderea procedurii de insolventa, eu trebuie sa ma inscriu la masa credala, daca am fost creditor in proces? deci trebuie sa mai fac si cerere?

Buna ziua,
Studiati Legea nr. 85/2006, cu atentie la prev. art. 59, alin. (5) si mai ales ale alin. (6).
Contactati Lichidatorul pentru a studia, la sediul acestuia, Raportul lui, elaborat si prezentat Judecatorului Sindic conf. prev. art. 59, alin. (1).
Prin aplicarea prev. art. 60, luati parte la sedinta Adunarii Generale a Creditorilor.
Urmati apoi prevederile legale.
Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
legalmgm, utilizator
Daca ati avut cerere de deschidere a procedurii teoretic nu mai trebuie sa depunei cerere de inscriere la masa credala. totusi, asa cum spun si colegii, verificati cu lichidatorul pt orice eventualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, daca este in litigiu ? utilizator234 utilizator234 Poate fi pusa o firma in insolventa (SRL), daca este in litigiu (este chemat in instanta ca parat)? (vezi toată discuția)