avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intelegere amiabila executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Intelegere amiabila executor judecatoresc

Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibil sa ajung la o intelegere amiabila cu executorul judecatoresc in cazul unei executari silite pentru neplata unui credit bancar de 42.000 lei. As dori sa incheiem o declaratie amiabila pentru plata unei rate de 1300 lei lunar. Mentionez ca executorul judecatoresc este in alt oras si imi este greu sa ma deplasez la sediul executorului. Se poate purta discutia pe email? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Lucaso, utilizator
Cu creditorul trebuie sa va intelegeti, nu cu executorul.
Daca aveti bunuri care pot sa fie executate este greu de crezut ca debitorul va dori sa ajunga la o intelegere cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Competenta executorului bancar vs competenta executorului judecatoresc miha19_87 miha19_87 SITUATIE: un executor bancar din cadrul Corpului executorilor bancari ai unei banci formuleaza cerere de investire a contractului de credit cu formula ... (vezi toată discuția)
Incuviinþare executare silitã NELYYY NELYYY Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sotul meu a facut un credit de nevoi personale ( MENTIONEZ CA NU SUNT PARTE DIN CONTRACT) in ... (vezi toată discuția)