avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Refuzul unui BEJ de ami trimite dovada inchiderii ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Refuzul unui BEJ de ami trimite dovada inchiderii popririi

Am achitat o poprire de la un bej o parte prin angajator si restul de catre banca din contul meu suma retinuta ilegal prin dubla poprire .acum urmeaza sa incasez salariul si angajatorul imi va retine din nou restul de suma catre acest bej ptr ca nu am dovada inchideri popririi de la bej ci doar extrasul de cont.datoram 1341 si am achitat1471 mai recuperez resttul sumei.cum pot obliga bej ptr ami trimite acea dovada?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Nikolas1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:41, 28 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o cerere scrisa.
Am trimis peste 30 de imailuri convorbiri tel cu dansu dar nimik dovada platii. Am trimis..scris de mana nu se poate suntem la 800 km dist
Trimiteți cerere prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla poprire. in ultimele 2 luni sunt in situatia de dubla poprire ... DragosVasile11 DragosVasile11 Dubla poprire. In ultimele 2 luni sunt in situatia de dubla porire pe venitul salarial,de catre angajator si banca. De 2 luni sunt plimbat de la BEJ la ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)