avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita asigurare telefon fictiva Vodafone
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita asigurare telefon fictiva Vodafone

Am achizitionat un telefon la abonament de la Vodafone impreuna cu o polita de asigurare. Recent am avut nevoie sa dovedesc brokerului ca cu o fisa ca polita e ok si am aflat in cadrul magazinului ca acea polita nu exista de fapt. Eu platesc lunar contravaloarea acesteia pe factura de servicii dar ea nu exista. Din punctul meu de vedere este inselaciune, asumare de foloase necuvenite si fals si vreau sa stiu cui ma pot adresa: politie, opc, parchet...
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 13:53, 1 Decembrie 2018
Buna ziua,

Intrati pe site-ul Vodafone si apelati la nr. de telefon/ email-ul dedicat. [ link extern ]
Poate cei din magazin nu au stiut cum sa caute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract făcut prin inducere în eroare eugen77 eugen77 am fost in magazinul vodafone,sa reincarc cartela sotiei,vanzatorul a spus ca trebuie sa semnez ca incarc cartela sotiei,iar peste o luna neam trezit ca avem ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone pe numele meu PP9728BA PP9728BA Buna ziua! În dată de 20.08.2016 am primit o factură de la Vodafone în valoare de 300 Ron. Eu NU am avut niciodată abonament la Vodafone deci cineva a ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil pepelutza pepelutza Mon, August 16, 2010 1:16:01 PM garantie ... From: Pepelea Vlad <pepelutza@yahoo.com> [Chat now] ... View ... (vezi toată discuția)