Am mai multe intrebari, daca poate cineva sa imi raspunda.
Am in chirie o familie. Tin sa mentionez de la bun inceput ca nu am incheiat nici un contract! Stiu ca era necesar dar nu am inchiriat. Singurele dovezi pe care le am sunt conversatiile de pe messenger.
Chiriasii nu au platit cheltuielile, au sume foarte mari, sustin ca nu au bani de plata, si as dori sa plece. Problema e ca refuza.
As dori sa stiu daca ii pot evacua cu ajutorul politiei si ce sanctiuni imi revin mie in acest caz. Totodata as fi interesata daca ma ajuta cu ceva "dovezile" din conversatii, cu privire la instiintarea lor despre platiile cheltuielilor, evacuare etc.
N-are nicio treabă poliția!
Mergeți la avocat pentru a formula prima dată o somație solicitându-le să evacueze imobilul și să plece; dacă nu produce somația efecte, urmează a formula o acțiune solicitând evacuarea acestora.
Probleme vor fi cu privire la cheltuieli de vreme ce nu aveți contract iar proba cu martori nu este admisă pentru a deveni o convenție a cărei obiect este mai mare de 250 lei.
Totuși, dacă veți plătit dvs cheltuielile apreciez că ar exista un artificiu: formulați apoi o nouă acțiune, fondată pe îmbogățire fără justă cauză.
Datorie
MGabi97
Bună ziua!In urma cu 3 luni am dat imprumut suma de 2600 lei..De atunci sunt mințit și amânat că o sa primesc banii..Am martor și dovezi (conversațiile ... (vezi toată discuția)