avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada

Buna ziua , in seara asta am fost oprit de doi domni politisti care mi au luat permisul pentru ca am trecut pe rosu , as dori si eu ce pot face ca pot prelungi dovada pe inca 30 zile . Am auzit ca pot contesta p.v . Vreau sa mentionez ca fapta nu a implicat vreun accident. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:09, 29 Noiembrie 2018
Depuneti plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie. Plangerea contraventionala se depune in termen de 15 zile la Judecatoria la care este arondat locul savarsirii contraventiei.
Dupa depunerea plangerii solicitati un certificat de grefa cu care va prezentati la politie pentru recuperaea permisului de conducere pana la solutionarea dosarului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am închiriat o mașină în spania pentru perioada unei vacanțe de 15 zile, dar mi-a fost suspendat carnetul. există vreo posibilitate să-l recuperez? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Există vreo posibilitate in următoarele 15 zile suspendarii carnetului să folosesti pe teritoriul altei tări din UE(Spania)o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere ileana7 ileana7 Buna ziua, Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere. Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit ... (vezi toată discuția)