avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Incredintare minori
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Incredintare minori

Am ajuns la curtea de apel, pt. incredintare de minori, va rog sa-mi spuneti daca tatal nu are nici un venit, iar copiii au optat sa stea la tatal lor, instanta poate sa-i incredinteze copiii lui??
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 20:23, 14 Noiembrie 2009
Cand instanta decide incredintarea minorilor la unul din parinte ia in considerare garantiile morale dar si financiare pe care poate sa le ofere copiilor.Fara niciun venit nu are cum sa intretina cei doi copii doar cu pensia de intretinere de la dvs.Dar ma indoiesc ca tatal nu aduce ca proba si o dovada a venitului, altfel nu vad de ce ati fi ajuns in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori Lili Sina Lili Sina Am ajuns la curtea de apel, pt. incredintare de minori, va rog sa-mi spuneti daca tatal nu are nici un venit, iar copiii au optat sa stea la tatal lor, ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara - procedura pt solicitarea acesteia - ce trebuie sa fac? ContSters13906 ContSters13906 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema - datele sunt: - sunt mama unui copil de 5 ani - eu si tatal copilului nu am fost casatoriti - pana ... (vezi toată discuția)
Statul sustine si ajuta familia? cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea vrea sa divorteze iar eu nu vreau se poate face ceva? pun aceasta intrebare deoarece avem un copil de 13 ani si cred ca va suferi mult ne-am ... (vezi toată discuția)