avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat agent vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat agent vanzari

Stie cineva daca sunt necesare studii superioare pentru a angaja un agent de vanzari? Vrem sa angajam in firma un agent de vanzari iar parsoana are doar studii medii (liceu plus bacalaureat). Multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 4 Decembrie 2018
Codul COR specifica la aceasta pozitie ca e necesar studii medii sau postliceale.Nivel instruire 3
Am aflat acum cateva minute ca omul are doar 8 clase, mai exact studiile generale. Il putem angaja ca agent de vanzari?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Katiusha, utilizator
Nu cred ca este ok avand in vedere ca postul cere clar studii medii sau postliceale
Katiusha a scris:

Am aflat acum cateva minute ca omul are doar 8 clase, mai exact studiile generale. Il putem angaja ca agent de vanzari?

Depinde de angajator ... Sunt entitati care angajeaza doar cu liceul.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru ocuparea unui post prevazut in clasificarea ocupatiilor din romania Annku Annku Buna ziua, Am nevoie de o informatie si anume: cum pot sa-mi dau seama ce studii sunt necesare pentru ocuparea functiilor din C.O.R (daca sunt necesare ... (vezi toată discuția)