MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE, Avocat
 MIHAI GRIGORE, Avocat 	
			 CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 pamfila	                   

sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
	                    pamfila	                   

sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)

ContSters60887	                   

buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca  locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta???
  ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters60887	                   

buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca  locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta???
  ... (vezi toată discuția)

cristina1980	                   

Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate.
Sora mea,  este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze.
 La ... (vezi toată discuția)
	                    cristina1980	                   

Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate.
Sora mea,  este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze.
 La ... (vezi toată discuția)