avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare definitiva - angajator in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare definitiva - angajator in insolventa

Sa judecat procesul pe litigii de munca hotararea este in favoarea reclamantului .parata a facut apel iar curtea de apel a dat aceasi hotarare reclamantul sa inscris la masa credala (parata este in insolventa de reorganizare) .Judecatorul sindic va lua in considerare hotararea o va obliga pe parata sa dea bani?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 22:32, 4 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur, doar ca, fiind o procedura concursala, nu se stie cati creditori vor fi indestulati, mai ales daca societatea nu are bunuri iar actiunile privind atragerea raspunderii personale a administratorului se resping pe banda rulanta!
Teoretic, sanse exista!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate opri insolventa ? Soso 1313 Soso 1313 Sunt in insolventa , dar debitorul care a cerut intrarea in insolventa a firmei mele aq facut cerere de renuntare deoarece am reusit si am stins debitul (am ... (vezi toată discuția)
Fosti angajati ma pot actiona in instanta daca firma este in stare de insolventa? Conrad Conrad Fosti angajati cu contract de 2 ore pot sa ma actioneze in instanta , adica pot sa actioneze in potriva firmei. Si daca pot, in cazul in care firma a declarat ... (vezi toată discuția)
Etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau insolventa helth2010 helth2010 Doresc sa stiu cum ma sa ma pregatesc in vederea contestarii deschiderii procedurii de faliment sau insolventa din partea unui creditor.Cat timp dureaza, cum ... (vezi toată discuția)