Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

respingere incadrare grad de handicap pt neoplasm

Buna ziua,sotul meu a fost diagnosticat in iunie 2017 ,cu NEOPLASM UNGHI HEPATIC COLONIC STENOZANT(EDI biopsie,HP:ADK G1),pentru care a si fost operat. A urmat sedinte de chimioterapie, momentan nu ma face, a obtinut anul trecut in decembrie certificat de handicap incadrat la grad mediu. Anul acesta la reevaluare nu i-a mai fost acordat nici un grad, in conditiile in care el inca este sub supraveghere medicala periodic, nu poate merge la serviciu deoarece starea lui generala nu o permite (nu poate sta in frig, are stari de ameteala, necesita un regim alimentar strict), desi RMN-ul si CT-ul sunt bune. Mi s-a spus sa facem contestatie,in termen de 30 zile, dar nu stiu ce sa fac .Multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 6 Decembrie 2018
Formulati contestatie la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap
Gasiti pe site-ul autoritatii toate documentele necesare
Succes !
Contestatia se depune la Instanța de Contencios Administrativ, în termen de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obținere ajutor social elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua,sotul meu a fost diagnosticat in iunie 2017 ,cu NEOPLASM UNGHI HEPATIC COLONIC STENOZANT(EDI biopsie,HP:ADK G1),pentru care a si fost ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)