avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete vacanta

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă : din 2015 sunt angajata la o instituție publică iar din iulie 2018 sunt in concediu de creșterea copilului. Am depus cererea pentru tichetele de vacanta, am semnat angajamentul de plata pentru impozitul acestora și acuma zic că numai cei care au lucrat în noiembrie 2018 au dreptul la tichete. Este legal refuzul?

Alte discuții în legătură

Tichete vacanta invatamant Bktalina Bktalina Buna ziua, in anul 2019 am contractul de munca suspendat fiind in concediu crestere copil. Beneficiez in aceste conditii de tichete de vacanta? De la ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil andrada80 andrada80 Buna ziua Sunt in urmatoarea situatie: - voi naste cam pe 1 noiembrie 2016 - as vrea sa intru in concediu de maternitate incepand cu 1 septembrie ... (vezi toată discuția)