avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stimulator cardiac pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stimulator cardiac pensionare

Buna dimineata, soția mea este purtătoare de stimulator cardiac bicameral de 10 ani. Vreau sa stiu daca se încadrează la indemnizație de handicap. Mentionez ca la ea este congenital.

Alte discuții în legătură

Copil cu malformatie congenitala ianuarie1234 ianuarie1234 Buna ziua ,am o prietena care are o fetita de 6 ani cu o boala cardiaca ;bloc antiventricular complet congenital,caz de o stimulare permanenta epicardica ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat aureliagorgan1943 aureliagorgan1943 Ma numesc Aurelia Gorgan din Arad , as dori un raspuns la intrebarea: cu urmatoarele diagnostice pot beneficia de handicap accentuat? 1 ) purtatoare de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si indemnizatie de insotitor ContSters185517 ContSters185517 Buna ziua va rog, daca puteti sa imi spuneti si mie cum este legea....am de la handicapati gradul 1 cu insotitor, pana in septembrie am avut si pensie de ... (vezi toată discuția)